SANDHOLMS FÄRG & GOLV

Meny

Årets kulör 2017

denim-blue-vardagsrum

Denim Drift är Color of the Year 2017

denim-blue

Årets kulör 2017 Denim Drift är en måste-ha-kulör 2017

Det är en användbar kulör som verkligen passar in i alla livs- och inredningsstilar och gör den till ett perfekt val som reflekterar vårt nya perspektiv för 2017.

Årets kulör – Denim Drift kulörkod S0.10.50 är tillgänglig hos våra färghandlare från 15 september.

Upptäck årets kulör 2017 Denim Drift och dess kompletterande kulörpalett som är trendig, enkel att förstå men ändå så nytänkande, sofistikerad och användbar.

Internationella trender

Vår undersökning av internationella trender inom arkitektur, mode- och designtrender avslöjar att blå är inne-kulören just nu. Vårt team valde en blå kulör som fungerar lika bra i köket som i sovrummet, säger Heleen van Gent, Creative Director, AkzoNobel Global Aesthetics Center.

denim-blue-kulörer

denim-blue-kök

Kulören du målar på väggen

Blått är kulören i vår vardag, den finns på himlen ovanför oss, på kläderna vi bär och från och med i år – kulören vi målar på vår vägg. Så gör dig redo att doppa penseln i Denim Drift, årets kulör 2017 från Nordsjö, som identifierats av ett internationellt team av experter inom arkitektur och design – var och en handplockad för sina respektive expertområden.

Fem trender

För att visa hur allsidig Denim Drift är, har teamet från vårt Globale Aesthetic Center valt ut fem trender som var och en använder kulören för att skapa olika effekter.

denim-blue-sovrum

Se Denim Drift och processen med att hitta trendkulören för 2017.